Syn af sprøjte

Ved Skærbæk Maskinforretning har vi igennem mange år serviceret og synet landbrugssprøjter og tågesprøjter for både landmænd, juletræsproducenter og andre maskinforhandlere. Vores erfarne teknikere udfører lovpligtige sprøjtesyn i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi sikrer, at dine sprøjter er korrekt kalibreret og overholder alle sikkerhedsstandarder, så du kan opnå maksimal effektivitet og overholde myndighedernes krav.

Skulle der være behov for reparationer og klargøring af sprøjten før synet tager vi os også af dette. Hvad er reglerne for sprøjtesyn? Nye sprøjter skal synes efter de første 5 år og derefter synes hvert 3 år for at overholde lovgivningen.

Det er ejeren af sprøjtens ansvar at sørge for at dette syn bliver foretaget i tide og af en autoriseret synsvirksomhed. Konsekvenser ved manglende sprøjtesyn. Manglende rettidigt syn kan ved kontrol fra Miljøstyrelsen medføre en heftig bøde og i tilfælde af grov uagtsomhed eller ved overlagt undladelse medføre fængselsstraf.

Kontakt os for at høre mere om syn af din sprøjte

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har lyst til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med klargøring og syn af din sprøjte. Du kan kontakte os på telefon ​74 75 12 05 eller skriv til os på info@skmas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

(+45) 74 75 12 05
info@skmas.dk